El PPCV utilitza una vinyeta gegant de ‘Rota i *Descosío’ per a recordar quin és el ‘valor segur'

Dilluns, Abril 22, 2019

La candidata del Partit Popular de la Comunitat Valenciana a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha presentat aquest dilluns un autobús de campanya amb el qual els populars volen recordar la possibilitat que el vot a Ciutadans acabe provocant la permanència dels socialistes en el Govern autonòmic. Per a aconseguir-ho, el PPCV ha recorregut a un format innovador i original: les vinyetes de Rota i Descosío.     

Rota i Descosío són dos personatges de còmic que exemplifiquen respectivament a Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat, i Ximo Puig, president autonòmic i candidat socialista. Des del passat 2 d'abril, el PPCV distribueix diàriament una vinyeta de ‘Rota i Descosío’ per a explicar els incompliments de la coalició sanchista d'esquerres –“el pacte del Botànic”- en aquests quatre anys de govern. Totes les vinyetes estan disponibles en la web de campanya d'Isabel Bonig.

Ara els populars fan un pas més amb aquest bus de campanya, empaperat quasi íntegrament per una nova vinyeta en la qual a Rota i Descosío se'ls uneix un tercer personatge: el candidat de Ciutadans, Toni Cantó. En la imatge es va a Rota abandonada en la proa del Titanic. Descosío ha abandonat el vaixell a última hora i és rescatat en alta mar per Toni Cantó.     

“Nosaltres volem que la pel·lícula del Botànic, que s'ha mogut entre el drama i la ciència-ficció, acabe, però hem d'advertir d'una possible segona part, en la qual els socialistes continuen governant, però canvien de soci i trien a Ciutadans”, ha explicat Bonig durant la presentació del bus, en un acte organitzat a València per la seua candidatura al costat de les Noves Generacions del Partit Popular. “No sabem què passarà el 28 d'abril, però alguna cosa sí que és segur: el Partit Popular no pactarà amb els socialistes. I l'experiència ens diu que Ciutadans pot fer-ho perfectament”, ha afirmat la candidata popular.     

Bonig afronta l'última setmana de campanya “amb encara més ganes d'explicar el nostre projecte: menys impostos i més llibertat per a acabar amb la paràlisi de la coalició sanchista d'esquerres. Amb una última espenta dins de just una setmana, la Comunitat s'haurà posat de nou a funcionar”, ha explicat.

Bonig anuncia mesures per a autònoms 18:30

El PPCV demana que Puig explique l'impagament del Govern de Sánchez de 3.100 milions a la Comunitat 12:30

Bonig: “L'èxit de la Comunitat i el d'Espanya és el de la Constitució Espanyola” 19:00

Bellver: “El Consell de Puig i Oltra ens empobreix com a ciutadans i com a societat” 11:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar