Isabel Bonig crida a la mobilització perquè “estem molt a prop i res ens pot desviar”

Dilluns, Abril 22, 2019

La candidata del Partit Popular de la Comunitat Valenciana a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha cridat a la mobilització a sis dies de les eleccions perquè “estem molt a prop i res ens pot desviar”.

La candidata popular ha intervingut aquest matí en una trobada amb NN.GG en el qual també ha participat el candidat del PP al Senat per Almeria, Rafael Hernando, la candidata al Congrés Belén Hoyo, la candidata a l'alcaldia de València María José Català i el president de NNGG-CV Juan Carlos Caballero.

Bonig ha assenyalat que “hem tirat avant per molta gent que ha estat ací a peu de canó. Hem treballat, lluitat i ara estem en el tram final. Ho estem tocant mancant sis dies. Que res ens desvie ni ens interrompa perquè el 28A guanyarem i governar”.

En aquest sentit, Bonig ha assenyalat que la il·lusió i el treball és el més important en la vida. I ha recomanat a l'esquerra “no subestimar al PP ni a les dones. La primera dona presidenta de la CV serà una dona del PP”.

“Els indecisos començaran a decidir. Aquesta setmana hi haurà un bombardeig d'idees. Cal reflexionar sobre el que ens juguem el 28 d'abril. Ens juguem la llibertat, la seguretat i l'orgull de pertànyer a una gran nació que és Espanya i a una gran terra que és la Comunitat Valenciana. Que ningú vinga a dividir-nos perquè estem orgullosos de ser espanyols i valencians”, ha assenyalat.

Isabel Bonig ha acusat a Puig d'haver vulnerat el dret fonamental a l'educació. Ací estan les 40 sentències en contra de les polítiques educatives del Titànic. Uns altres ara se sumen a aqueixa defensa que fa des del minut un el PP. Quan hi ha un govern sectari com el que hem tingut ací cal defensar a la gent. L'únic partit que tot aquest temps ha estat al costat dels pares i mares ha sigut el PP. L'únic partit que ha anat als tribunals per a defensar el dret a triar el centre i la llengua en la qual educar als seus fills. El que ha ajudat a impugnar els projectes lingüístics que volien implantar ací sense respectar la llei. La gent ha de saber qui ha defensat tot el temps la llibertat educativa i qui no. Quan governe el PP donarem llibertat absoluta per a triar centre i llengua, i que el valencià no serà un requisit sinó un mèrit perquè volem als millors. Es tracta d'aprofitar el talent, no cal dir-li a la gent com ha de pensar o estudiar, però l'esquerra tem la llibertat”.

Bonig ha exposat les mesures de suport als joves per a generar ocupació i riquesa. També ha exaltat l'orgull de pertànyer a aquesta terra. “Tenim personalitat pròpia, història i tradicions pròpies. No som catalans de segona sinó valencians de primera”.

“Quan Puig diu que per a resoldre el problema de Catalunya no ens podem parapetar darrere de la llei o quan es parla de presos polítics, o que Espanya és un concepte discutible, quan un no té clar el concepte de nació i país, sorgeixen moltes ximpleries i bajanades. Un país no és sol un territori sinó sobretot el sentiment de pertànyer a un projecte comú, divers i plural, però amb una història comuna com és Espanya, una gran nació amb les seues llums i les seues ombres”, ha continuat.

Isabel Bonig ha manifestat que “uns altres es dediquen a enfrontar, a reobrir velles ferides. Nosaltres no som de passat sinó de present però sobretot d'il·lusió en el futur. Si volem la llibertat educativa, mantindre i continuar creant ocupació i estabilitat, la bona gestió i no les ocurrències de partits que acaben de nàixer, si volem tot això només es pot votar al PP. Ho aconseguirem. Amb humilitat i treball”, ha conclòs.

Isabel Bonig anuncia un ambiciós pla d'FP dual 14:17

Isabel Bonig presenta un ambiciós programa electoral basat en una massiva baixada d'impostos 11:30

Bonig: “El finançament autonòmic ha desaparegut del discurs de PSPV i Compromís" 11:00

Bonig: "Víctor Soler és l'alcalde que necessita Gandia" 10:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar