Bonig: “En el PP som creïbles perquè creiem ocupació, els impostos i l'economia s'estabilitza"

Dimarts, Abril 23, 2019

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig ha assenyalat hui que “en el PP som creïbles perquè quan vam governar creguem ocupació, baixem els impostos i l'economia s'estabilitza com està passant a Andalusia. Som creïbles i ho tornarem a fer”

Per això, ha afegit, “si els valencians volen estabilitat econòmica, creació d'ocupació, futur i llibertat només ha de votar #*ValorSeguro el pròxim 28 d'abril”.

Bonig ha fet aquestes declaracions durant la seua intervenció en el míting celebrat al costat de l'ex President del Govern, Mariano Rajoy on ha assenyalat que el PPCV “té un gran projecte i un gran programa del qual tothom parla. Quan un no pot presentar un balanç, uns resultats o gestió i només mira al passat, s'oblida del present i no pot il·lusionar cap al futur com li ha passat en aquesta Comunitat per la gestió del PSOE i Compromís”.

En aquest sentit, ha assenyalat que “per a destruir val qualsevol, però per a construir sempre criden al PP”. Per a tornar a la senda de la prosperitat, ha explicat, hem dissenyat una triple revolució: econòmica, fiscal i social. “A veure si s'assabenta l'esquerra del que li importa als valencians, el que li importa és l'Educació, la Sanitat i la llibertat”.

Bonig ha assenyalat que el PPCV aprovarà una baixada massiva d'impostos: eliminarem el de Successions i Donacions, el de Patrimoni i li rebaixarem un 7% als valencians que cobren menys de 35.000 euros. “Això és treballar per la classe mitjana”. A més, aprovarà ajudes per a l'adquisició d'un habitatge i ajudarem les persones que han treballat a casa de forma no remunerada.

“Això és treballar pels valencians i no el que ha fet aquest Consell que entre comissió i comissió s'han passat quatre anys i ningú sap què és el que han fet, volem mesures concretes”, ha afegit. La presidenta del PPCV ha advertit que ve una recessió econòmica i les dades “comencen a ser preocupants i no podem dilapidar els esforços que hem fet per a eixir de la crisi a la qual ens va portar el PSOE”.

En un altre ordre de coses, ha assenyalat que el 87,7% considera que les llistes d'espera en Sanitat en la Comunitat són “preocupants” i ha recordat que hi ha 8.500 persones més esperant de les que hi havia amb el PP, que fan un total de 66.500. “I ara Puig anuncia un pla de 300 milions, quatre anys després i en campanya. Però, com creu que els valencians li ho creuran si en aquests quatre anys ha manejat un pressupost de 80.000 milions i ha sigut incapaç de resoldre els problemes de la Sanitat?. El problema és vosté i la seua gestió”.

Per això, ha afegit, el PP blindarà per llei els temps màxims d'espera transcorregut el qual els valencians decidiran si es canvia a un hospital concertat que pagarà la Generalitat. Els 457 milions dels quiosquets de Puig, per a pagar la sanitat dels valencians”.

En matèria educativa, ha denunciat “el projecte d'enginyeria social que vol l'esquerra per a la Comunitat però l'educació no la definisca l'Administració, la decideixen els pares. Per això, quan governe el PP donarem llibertat absoluta als pares perquè trien l'educació i la llengua en la qual educar als seus fills.

“No volem ser catalans de segona sinó valencians de primera per això no subvencionarem a les entitats que no respecten la Constitució i el nostre Estatut d'Autonomia”, ha recordat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar