Bonig: “Hem sigut els únics que han defensat els drets de les famílies i la nostra identitat"

Dimecres, Abril 24, 2019

La candidata del PP a la presidència de la Generalitat Isabel Bonig ha assenyalat hui que “el PP ha sigut l'únic partit que ha defensat els drets de les famílies en els tribunals”.

Bonig ha indicat aquest matí en una entrevista en Esradio que “la sort de Puig és la sort de Sánchez”.

La candidata popular ha manifestat que “hem aconseguit que en aquesta campanya es parle de les propostes del PP, de com acabarem amb els tres problemes que més preocupen els valencians: les llistes d'espera sanitària, l'economia i ocupació amb la revolució fiscal, i la llibertat educativa. Hem marcat les línies de debat i proposem mesures en positiu”.

Bonig ha indicat que “el PP ha sigut l'únic partit que ha recorregut i ha aconseguit que hi haja 40 sentències del TSJ en contra del projecte d'immersió lingüística i educativa de la coalició sanchista a la valenciana. M'hauria agradat tindre alguna ajuda de C’s per a poder defensar els drets dels pares en els tribunals. Ens hem trobat molt sols moltes vegades en aquesta legislatura en defensa dels drets de les famílies”.

En aquest sentit, Isabel Bonig ha assenyalat que “el PP juntament amb sindicats ha recorregut el decret d'usos administratius del valencià, que ha sigut declarat nul en part pel TSJ i que ara hi ha un recurs de cassació en el Suprem. Un decret que assenyala com han de parlar els funcionaris o que regula en les relacions mercantils privades que s'haja de parlar en valencià amb la creació d'un registre de bones i males pràctiques… Aquest govern se salta les lleis”.

Isabel Bonig ha assenyalat que “en la Comunitat Valenciana hi ha 134 municipis on expressen el seu valencianía en castellà. No estem en contra del valencià, l'hem promocionat. El que defensem és la llibertat dels pares a l'hora de triar la llengua en la qual volen educar als seus fills. Llibertat per a triar en valencià i en castellà. La gent no vol imposició. En aquesta Comunitat no hi havia problemes. Ha sigut la coalició sanchista a la valenciana la que ha vingut a imposar, i això l'hem de frenar perquè si no d'ací a uns anys acabarem com a Catalunya”.


Sense “sorpasso”

Respecte a les eleccions, Isabel Bonig ha manifestat que “no hi haurà sorpasso de Compromis ni de C’s. O governa Puig o jo. Ho estem tocant, no és fàcil, però cal anar a votar el diumenge. Espere que tothom ho faça perquè és molt el que ens juguem”.

La presidenta del PPCV ha assenyalat que “després de les eleccions estem disposats a parlar amb tots els que estiguen a favor de baixada massiva d'impostos, d'acabar amb les llistes d'espera en sanitat, en defensa de la llibertat, de la defensa de la Constitució, de la igualtat de drets i obligacions, en contra de referèndums il·legals, en contra de la catalanización de la societat, amb tots això ens podem asseure a parlar”.

Bonig ha manifestat que “aquesta esquerra sempre ha preferit ser catalans de segona que valencians de primera. De fet, la primera visita que va fer Puig quan va arribar al govern va ser a la seu de ACPV. Ara van de molt moderats però ells han sigut els que han començat aquest procés derogant la llei de senyals d'identitat. Una derogació que parteix de Ciutadans va votar a favor i una altra es va abstindre. Ens hem quedat solos enfront del perill en defensa de les nostres tradicions, història i personalitat”.

La candidata popular ha indicat que “si hi ha una Comunitat amb triple ànima és la Comunitat Valenciana. Ens sentim tan valencians com espanyols i a més europeus pel nostre esperit exportador. Som una Comunitat molt oberta. Cal posar-li fre al catalanisme perquè si no ens arraconaran a través de l'educació, dels mitjans públics… Així estava Catalunya fa trenta anys”.

Bellver: “La revolució fiscal de Bonig suposa més diners en la butxaca dels valencians” 10:00

El PPCV presenta el primer Programa Electoral personalitzable 10:00

Isabel Bonig presenta un ambiciós programa electoral basat en una massiva baixada d'impostos 11:30

Ibáñez: “Amb Puig els valencians paguen 3.080 milions d'euros més en impostos” 11:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar