Bonig: "L'últim sprint és fonamental, no podem permetre'ns quatre anys més de desgovern"

Dimecres, Abril 24, 2019

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig ha assenyalat hui que “aquest últim sprint abans de les Eleccions del 28 és fonamental” perquè la Comunitat Valenciana i Espanya “no poden permetre's quatre anys més de desgovern amb Pedro Sánchez i Ximo Puig”.

Per això, ha instat a tots els militants i simpatitzants del PPCV a anar “tots a votar diumenge que ve” perquè aquesta cita electoral “és determinant per al futur de la nostra terra”. Sobre aquest tema ha assenyalat, per a tots aquells que encara no han decidit el seu vot, que “qui vulga els resultats, l'ocupació, la llibertat educativa i baixar les llistes d'espera només ha de votar al PPCV. Som l'únic partit que representa un Valor Segur de futur”.

Bonig s'ha expressat en aquests termes en l'acte celebrat a Castelló al costat del cap de llista a les Corts per Castelló, Miguel Barrachina, on ha assenyalat que el PSOE i Compromís han intentat fer un cordó sanitari contra el PP mirant només al passat, ignorant el present i sense preparar-se per al futur.

En aquest context, la presidenta del PPCV ha assenyalat que els populars són l'opció a la qual recorren tots els espanyols quan venen moments difícils, som el partit de la gent per això, ha afegit, “som l'únic partit que ha presentat llistes en el 100 per cent dels municipis de la Comunitat Valenciana”.

Respecte als debats electorals, Isabel Bonig ha assenyalat que “ara sabem perquè el President Pedro Sánchez no ha volgut un debat amb Pablo Casado, perquè no s'atreveixen i perquè no poden confrontar projectes, perquè no saben, perquè va haver de llegir fins a les mesures que ha aprovat el seu propi Govern perquè no li les sàvia, igual que el senyor Puig que fuig del debat perquè no té projecte”.

“En aquesta Legislatura l'única cosa que han fet ha sigut enfrontar i empitjorar la vida de les persones” ha assenyalat al mateix temps que ha afegit que “s'han dedicat a destrossar tot el que va fer el PP sol perquè ho va fer el PP”. El PSOE “no té resultats, ni un sol hospital, ni un col·legi o institut, ni un quilòmetre d'autovia o carretera”.

Bonig anuncia mesures per a autònoms 18:30

Bellver: “La revolució fiscal de Bonig suposa més diners en la butxaca dels valencians” 10:00

Bonig: “Si guanya el sanchismo a la valenciana s'acabarà el Tajo-Segura” 09:00

Isabel Bonig assenyala que “Espanya té l'obligació moral de lluitar per la llibertat a Veneçuela” 21:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar