Bonig: “Sánchez enlletgeix a Puig la seua gestió per l'excessiva despesa a col·locar als seus"

Dijous, Abril 25, 2019

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, ha afirmat hui que el President del Govern, el socialista Pedro Sánchez, “enlletgeix a Puig la seua mala gestió i tatxa d'inconstitucionals articles de la Llei de Pressupostos i de la Llei d'Acompanyament del Consell del Botànic”.

Bonig s'ha pronunciat així durant una visita al mercat de Torrefiel (València) al costat de la candidata a l'alcaldia de València, Mª José Català. “Sánchez ha obert una comissió bilateral prèvia al recurs d'inconstitucionalitat i acaba d'enlletgir-li a Puig la seua gestió en dir-li que hi ha una excessiva despesa en personal. 1.000 milions d'euros ha pujat la coalició sanchista a la valenciana el pressupost en personal, en ens, en quiosquets i a col·locar als seus. Mentrestant, segueixen les llistes d'espera de la dependència, les llistes d'espera en sanitat i els alumnes en barracons”, ha assenyalat.

Bonig ha indicat que “mai en la història de la Generalitat s'havia produït un fet semblant. Per això el PPCV ha registrat la convocatòria d'una Diputació Permanent urgent per a demà en Les Corts, perquè el President de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, explique què va fer”.

“Fa 15 dies sabíem que el Govern de Sánchez li havia demanat una retallada de 1.500 milions d'euros a Puig, i ara sabem que ha impugnat els pressupostos perquè hi ha excessiva despesa, perquè no són legals, perquè no hi ha gestió”, ha afegit. “Hi ha diners però es gestiona malament. Si algú no és capaç de gestionar els diners dels valencians com gestionarà tota una comunitat”, s'ha preguntat. Enfront d'aquesta mala gestió està la bona gestió acreditada pel Partit Popular”.

D'altra banda, la presidenta del PPCV afirmat que el vot indecís “serà fonamental i és el que decantarà les eleccions fa un bloc o cap a un altre”. “Estic segura que la gent, amb dades d'una recessió econòmica en cerns i amb els ERE que s'han triplicat en la Comunitat Valenciana donarà suport a l'únic partit que en aquesta campanya ha estat parlant d'ocupació, i que és el PP”.

“Pedro Sánchez està seguint el mateix camí que Zapatero, que ens deia que no hi havia crisi i després va vindre una crisi duríssima. No podem tornar a cometre els mateixos errors. El partit que sempre ha creat ocupació i ha mantingut les pensions ha sigut el Partit Popular”, ha afegit la presidenta del PPCV. Bonig ha assenyalat que “cal treballar i convéncer al vot indecís però el tenim ací, per tant li demane a la gent un últim esforç, que el 28 d'abril vagen tots a votar, i que voten el partit que representa de debò la llibertat i que gestiona bé”.

Bellver: “El Consell de Puig i Oltra ens empobreix com a ciutadans i com a societat” 11:00

Bonig: “Si guanya el sanchismo a la valenciana s'acabarà el Tajo-Segura” 09:00

Isabel Bonig presenta un ambiciós programa electoral basat en una massiva baixada d'impostos 11:30

Bonig es compromet a derogar el Decret anti industrial que posa en perill Lafarge a Sagunt 12:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar