Isabel Bonig: “Arribem amb la il·lusió dels vencedors perquè guanyarem"

Divendres, Abril 26, 2019

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat hui que “arribem amb la il·lusió dels vencedors perquè guanyarem i per això el Botànic està nerviós i intranquil”.

Bonig ha participat en una trobada amb militants de València en la Marina de València amb Pablo Casado i la candidata a l'alcaldia de València Maria José Català.

La presidenta popular ha assenyalat que “en el PP som especialistes a recollir les pitjors herències i entreguem els millors resultats. Nosaltres no mirem al passat, ens posem a treballar, comptem amb tothom. Som el partit de l'esperança, l'únic que pot garantir un futur de riquesa, ocupació, treball i llibertat, perquè ho hem fet sempre”.

Bonig ha assegurat a Casado que aquest diumenge serà la primera presidenta dona de la Comunitat Valenciana. “I t'ajudarem al fet que sigues el pròxim president del govern. El PPCV t'ajudarà a arribar a la Moncloa”. La presidenta popular ha indicat que “en el PPCV mai ens rendim ni acatxem el cap. Assumim errors, demanem perdó però no per ser del PP. I hui arribem a aquesta recta final amb energies renovades, amb il·lusió, orgullosos de tot el que hem fet. Arribem amb la il·lusió dels vencedors perquè guanyarem i per això el Botànic està nerviós i intranquil. No haurien de subestimar-nos”.

Isabel Bonig ha manifestat que “hem fet una campanya en positiu. Basada en l'orgull de ser valencià, de defensa de les tradicions, que reflectisca el que és la Comunitat Valenciana que és una peça fonamental en el desenvolupament d'Espanya”. La candidata popular ha indicat que “la campanya ha estat centrada en el que li interessa a la gent. Hem treballat en positiu, perquè creiem en la gent. Uns altres s'han dedicat a destruir. Nosaltres no vam arribar ahir. Coneixem aquesta terra des de Vinaròs fins al Pilar de la Foradada. Estem assentats en aquesta terra, presentant candidatures en tots els 542 municipis de la Comunitat Valenciana”.

Bonig ha manifestat que “hi ha qui vol vendre aquesta terra i aquest país, destruint el que tant ha costat a generacions i generacions, que aquest país visca en llibertat, amb igualtat entre homes i dones. Som depositaris d'aqueix llegat. Conservar el que hem de conservar i canviar el que cal canviar. Importen els principis i els valors que no estan en venda. Només hi ha llibertat i igualtat quan hi ha benestar, economia, ocupació i treball. Quan hi ha misèria no hi ha res, hi ha desesperació. Si hi ha un partit que tots reconeixen com el partit de la gestió, de la responsabilitat, de l'ocupació, aqueix és el PP. Aqueix nostre ADN, la nostra bandera, l'ocupació i la igualtat entre tots i la llibertat. Qui crea ocupació no és l'administració sinó les empreses, els empresaris i els autònoms. Per això proposem una baixada massiva d'impostos. Si no entra diners en la caixa no hi ha res”.

Isabel Bonig ha indicat que “durant aquests quatre anys en la Comunitat s'ha intentat imposar un model de pensament únic, un projecte d'enginyeria social a través de l'escola pública. Però l'únic partit a esquerra i dreta que ha estat amb els afectats per la imposició educativa i amb la societat valenciana, ha sigut el PP. Defensem la llibertat dels pares a l'hora de triar la llengua i l'educació que volen per als seus fills. Sense menyspreu al valencià que és la nostra llengua, el nostre senyal d'identitat i el nostre orgull, però no un instrument de confrontació. “Som valencins i espanyols i mai serem catalans”.

Finalment, Isabel Bonig ha assenyalat que “us necessitem a tots els que creeu en la llibertat. Que tothom vaja a votar. L'única forma que tot es complisca és votant al PP”.

Bonig anuncia mesures per a autònoms 18:30

El PPCV llança ‘Rota i Descosío’, una denúncia sobre els incompliments i errors del Botànic 08:00

El PPCV demana que Puig explique l'impagament del Govern de Sánchez de 3.100 milions a la Comunitat 12:30

Isabel Bonig presenta un ambiciós programa electoral basat en una massiva baixada d'impostos 11:30

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar