Isabel Bonig passa la jornada de reflexió a La Vall d'Uixó amb la seua família

Dissabte, Abril 27, 2019

La candidata del Partit Popular a la presidència de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, passa la jornada de reflexió a la Vall d'Uixó (Castelló), la localitat de la qual va ser alcaldessa, en companyia dels seus pares i de la resta de la seua família. Després de la intensa campanya electoral, en la qual ha recorregut tots els racons de la Comunitat Valenciana i ha celebrat tres debats amb la resta de candidats, Bonig aprofita aquest dissabte per a celebrar un menjar familiar i relaxar-se i desconnectar davant la transcendental votació de demà.

Es dona la circumstància que el pare d'Isabel Bonig és un històric militant socialista. El passat 6 de desembre, tots dos van protagonitzar un vídeo juntament amb altres membres de la família per a celebrar el quaranta aniversari de la Constitució i els valors de convivència, progrés i tolerància que representa.

Respecte a la jornada electoral, després d'exercir el seu dret al vot Bonig acudirà a primera hora de la nit a la seu del PPCV, situada en la Plaça d'Amèrica de València. Allí seguirà el recompte acompanyada del seu equip i militants i simpatitzants de la formació.

Bonig: “Si guanya el sanchismo a la valenciana s'acabarà el Tajo-Segura” 09:00

El PPCV presenta el primer Programa Electoral personalitzable 10:00

Bellver: “La revolució fiscal de Bonig suposa més diners en la butxaca dels valencians” 10:00

Bonig anuncia mesures per a autònoms 18:30

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar