Bonig: “La Comunitat Valenciana tindrà per primera vegada una dona presidenta i serà del PP”

Divendres, Abril 26, 2019

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat aquesta vesprada que “la Comunitat Valenciana comptarà a partir del dilluns per primera vegada amb una dona presidenta que serà del PP”.

Bonig ha tancat la festa-míting de tancament de campanya en els embulls del Port de València amb més de 4.000 assistents, en la qual també han intervingut per Maria José Català, Fernando de Rosa i Óscar Clavell.

La candidata del PP ha assenyalat que “abans d'anar a votar la gent s'ha de fer quatre preguntes per a decidir el vot: si la teua ocupació votara, la teua pensió i els teus estalvis a qui votaria. La resposta només pot ser votar valor segur. El PP el que garanteix les pensions, el treball, la llibertat”.

Isabel Bonig ha assenyalat que “el futur d'Espanya el decidim tots els espanyols. El que garanteix la igualtat de tots els espanyols és la unitat nacional que no es pot pactar amb els nacionalistes i separatistes que l'única cosa que volen és trencar Espanya. Nosaltres no som sectaris ni doctrinaris, governarem per a tots”.

El PPCV llança ‘Rota i Descosío’, una denúncia sobre els incompliments i errors del Botànic 08:00

Bonig es compromet a derogar el Decret anti industrial que posa en perill Lafarge a Sagunt 12:00

Ibáñez: “Amb Puig els valencians paguen 3.080 milions d'euros més en impostos” 11:00

Bellver: “El Consell de Puig i Oltra ens empobreix com a ciutadans i com a societat” 11:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar