Bonig: “Hui ens juguem molt, ens juguem el futur d'aquesta terra i d'aquest país”

Diumenge, Abril 28, 2019

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig ha animat a tots els valencians a anar a votar perquè “és molt el que ens juguem, ens juguem el futur d'aquesta terra i del nostre país perquè qui ix de les urnes tindrà reptes importants que afrontar que afectaran la vida, al futur i als somnis de la gent i quan es parla de la vida, esperança dels somnis de la gent cal prendre decisions responsables”.

Bonig s'ha expressat d'aquesta manera després d'exercir el seu dret a vot en les Eleccions Generals i Autonòmiques en la seua localitat natal, la Vall d'Uixó al costat dels candidats al Congrés i al Senat del PP, on ha insistit que hui “és un dia molt important” per a la nostra democràcia i el nostre Estat de Dret.

En aquest context, ha volgut agrair a tots els presidents de taula, vocals, així com a tots els membres i cossos de Seguretat de l'Estat i funcionaris que hui estan treballant amb motiu de les Eleccions Autonòmiques i Generals perquè tots els valencians exercim lliurement el nostre dret a vot amb professionalitat i dedicació.

“També vull agrair la seua labor als interventors i apoderats de tots els partits, especialment als del PP que des del compromís polític estan ajudant i vetlant perquè tots es desenvolupe correctament”, ha assenyalat.

La presidenta del PPCV seguirà la jornada electoral de les Eleccions Generals i Autonòmiques des de la seua seu de Plaza d'Amèrica. Fins allí es desplaçarà al costat de la resta del seu equip.

Isabel Bonig assenyala que “Espanya té l'obligació moral de lluitar per la llibertat a Veneçuela” 21:00

Bellver: “El Consell de Puig i Oltra ens empobreix com a ciutadans i com a societat” 11:00

Bonig: “Si guanya el sanchismo a la valenciana s'acabarà el Tajo-Segura” 09:00

PP assenyala que “la reversió de la Ribera era un fracàs anunciat" 18:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar