Bonig: “Hui ens juguem molt, ens juguem el futur d'aquesta terra i d'aquest país”

Diumenge, Abril 28, 2019

La Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig ha animat a tots els valencians a anar a votar perquè “és molt el que ens juguem, ens juguem el futur d'aquesta terra i del nostre país perquè qui ix de les urnes tindrà reptes importants que afrontar que afectaran la vida, al futur i als somnis de la gent i quan es parla de la vida, esperança dels somnis de la gent cal prendre decisions responsables”.

Bonig s'ha expressat d'aquesta manera després d'exercir el seu dret a vot en les Eleccions Generals i Autonòmiques en la seua localitat natal, la Vall d'Uixó al costat dels candidats al Congrés i al Senat del PP, on ha insistit que hui “és un dia molt important” per a la nostra democràcia i el nostre Estat de Dret.

En aquest context, ha volgut agrair a tots els presidents de taula, vocals, així com a tots els membres i cossos de Seguretat de l'Estat i funcionaris que hui estan treballant amb motiu de les Eleccions Autonòmiques i Generals perquè tots els valencians exercim lliurement el nostre dret a vot amb professionalitat i dedicació.

“També vull agrair la seua labor als interventors i apoderats de tots els partits, especialment als del PP que des del compromís polític estan ajudant i vetlant perquè tots es desenvolupe correctament”, ha assenyalat.

La presidenta del PPCV seguirà la jornada electoral de les Eleccions Generals i Autonòmiques des de la seua seu de Plaza d'Amèrica. Fins allí es desplaçarà al costat de la resta del seu equip.

Ibáñez: “Amb Puig els valencians paguen 3.080 milions d'euros més en impostos” 11:00

Bonig: "Víctor Soler és l'alcalde que necessita Gandia" 10:00

Bonig: “El finançament autonòmic ha desaparegut del discurs de PSPV i Compromís" 11:00

Bonig: “Proposem llibertat, col·laboració públic-privada i una revolució fiscal per als valencians” 17:00

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar