Isabel Bonig presenta un ambiciós programa electoral basat en una massiva baixada d'impostos

Dissabte, Marzo 30, 2019

La candidata del Partit Popular a la presidència de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig, ha presentat aquest dissabte a Alboraia un “ambiciós” programa electoral per a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril, un conjunt de mesures amb el qual posar a funcionar la Comunitat després dels anys de paràlisis del Botànic.

Entre aquestes propostes, destaquen una ambiciosa ‘revolució fiscal’ sense precedents basada en una massiva baixada d'impostos per a reactivar les economies domèstiques, la creació d'ocupació i el consum.

“Els valencians –ha assenyalat- no podem aguantar més aquesta pressió fiscal de l'empresa que posa traves per a generar ocupació i riquesa. L'esquerra sempre viu de la riquesa que han creat uns altres”.

En concret, Bonig ha anunciat que proposa una rebaixa del 7% del tram autonòmic de l'IRPF per a tots els valencians amb ingressos anuals inferiors als 35.000 euros a l'any.

Respecte a altres taxes i impostos, Bonig, com a presidenta de la Generalitat Valenciana, eliminarà l'Impost de Successions i Donacions, i l'Impost de Patrimoni. La Comunitat deixarà de tindre l'Impost de Transmissions Patrimonials més alt d'Espanya per a afavorir la compra i adquisició d'un habitatge.

Isabel Bonig ha anunciat aquestes mesures durant la presentació del seu programa electoral, que es podria resumir en tres paraules: llibertat, la igualtat en la prestació de serveis públics a tots els valencians i fets, perquè “el PP és el partit de la gestió i els fets”.

El programa electoral del PPCV s'ha presentat en un format totalment innovador, per quatre trams d'edat. A més, a través de la web bonig19.com, qualsevol valencià pot buscar entre totes les mesures del programa, fins a obtindre la proposta del PPCV, resumida en funció dels seus interessos. Els filtres que pot aplicar, fins a aconseguir el programa personalitzat, són segons el seu sexe, la seua edat, les tres províncies, la seua situació familiar i laboral, el seu entorn (rural o urbà) i els seus interessos concrets.

Isabel Bonig ha assenyalat que “nosaltres som el partit de la responsabilitat, la gestió i el bon govern. Excentricitats en altres llocs però gestió i responsabilitat en el PP. Ens hem dedicat a escoltar a la gent. L'important és la cerca del bé comú, aquelles coses que ens uneixen a tots a tots, en lloc de parlar d'allò que ens separa”.   

Aquest programa personalitzat s'engloba en l'apartat ‘3.657.109’, que és exactament el nombre de ciutadans convocats a triar el pròxim 28 d'abril “entre la coalició sanchista d'esquerres o un projecte seriós i solvent capaç de posar de nou a funcionar a la Comunitat”, com ha destacat Bonig.

La candidata ha explicat que el PPCV pot oferir programes personalitzats, “perquè coneixem cada racó d'aquesta terra i les necessitats de tots els valencians. Tenim experiència de gestió, i un projecte polític per a la Comunitat. Em compromet a retornar a tots els valencians la llibertat econòmica i educativa, la capacitat de progressar, la igualtat d'oportunitats i un futur millor”.

En l'acte d'aquest matí a Alboraia ha acompanyat a Isabel Bonig el president de la Junta d'Andalusia, Juan Manuel Moreno Bonilla. Per a la candidata del PPCV, el triomf electoral de Moreno Bonilla és la demostració que “no cal resignar-se a les polítiques estèrils de l'esquerra; dins de menys d'un mes tenim l'opció de posar de nou a funcionar la Comunitat”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar