El PPCV denuncia l'organització d'un acte d'exaltació del règim totalitari de Maduro

Divendres, Abril 5, 2019

La diputada popular Verónica Marcos, ha denunciat l'organització d'un acte de suport “Veneçuela resisteix” al règim de Maduro a la Universitat de València organitzat pel sindicat estudiantil “Acontracorrent” i “Estudiants en moviment”, “un acte que es va convertir en l'exaltació d'un règim totalitari que vulnera els drets humans”.

La diputada popular ha manifestat que “és vergonyós que es celebre un acte de suport al règim usurpador, tirà i assassí de Maduro”. En l'acte celebrat ahir a la vesprada han participat Zuleima Verger, membre de la coordinadora nacional del corrent revolucionari Bolivar i Zamora, Recaredo Capella, cònsol general de Veneçuela a Barcelona, i Agustín Otxorena, empresari basc defensor de la revolució bolivariana.

Verónica Marcos ha indicat que “aquestes organitzacions radicals acullen als cadells de l'esquerra en la Universitat de València, organitzant actes on s'exalta la violació dels drets humans, la tortura i la repressió dins de la Universitat pública finançada amb els diners de tots els valencians”.

La representant popular ha assenyalat que “una cosa és la llibertat d'expressió i una altra promoure i finançar activitats d'aquest tipus on ni tan sols es va deixar intervindre a un exiliat represaliat del règim de Maduro que va ser expulsat de la sala Joan Fuster en la Facultat d'Història on es celebrava”.

Verónica Marcos ha recordat que en Les Corts “els grups de l'esquerra van rebutjar crear una comissió d'investigació per a conéixer en què van assessorar alguns diputats de Podemos i de Compromís al règim chavista i quant van cobrar per això a través de la Fundació CEPS. No han aclarit la seua intervenció i assessorament per a implantar un règim que mata de fam als veneçolans”.

Finalment, la diputada popular ha indicat que “des del PP condemnem aquest tipus d'actes en la universitat pública i la resta de partits han de pronunciar-se si estan d'acord a finançar amb diners públics aquest tipus d'activitats”.

Bellver: “La revolució fiscal de Bonig suposa més diners en la butxaca dels valencians” 10:00

Bellver: “El Consell de Puig i Oltra ens empobreix com a ciutadans i com a societat” 11:00

El PPCV llança ‘Rota i Descosío’, una denúncia sobre els incompliments i errors del Botànic 08:00

El PPCV demana que Puig explique l'impagament del Govern de Sánchez de 3.100 milions a la Comunitat 12:30

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar la navegación, mejorando así su experiencia y nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Consulte nuestra política de cookies para obtener información adicional sobre tipos, finalidad y forma de gestionarlas.

Aceptar